Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii, analysoidaksemme tietoliikennettä ja kohdentaaksemme mainontaa. Emme kerää henkilötietoja, emmekä pysty tunnistamaan yksittäisiä käyttäjiä.

Perusta Mielipotti

Perusta oma Mielipotti

Mielipotti on alusta, jolla voit luoda oman keräyksen mielenterveystyön hyväksi. Voit haastaa keräykseen mukaan tuttavapiirisi ja seurata, miten potti kertyy kohti asettamaasi tavoitetta. Keräystäsi on helppo jakaa sähköpostilla tai somen kanavissa.

Näin perustat keräyksen

1. Valitse pottityyppi ja perusta keräys

Voit perustaa keräyksen yksilönä tai tiiminä. Voit vaihtaa keräyksen kansikuvan sekä lisätä oman profiilikuvan.

2. Haasta ystäväsi ja tuttavasi mukaan

Jaa keräyksesi linkkiä somessa tai sähköpostilla.

3. Seuraa tavoitteen saavuttamista

Keräyksesi kohdalta näet, miten lahjoitukset karttuvat ja voi lukea sinulle jätettyjä viestejä lahjoittajilta.

Aktiiviset keräyspotit

Mie­len­ter­veyt­tä voi vah­vis­taa

Tehtävämme on edistää mielenterveyttä ja mielenterveystaitoja Suomessa. Koulutamme, kehitämme, vaikutamme ja kampanjoimme. Teemme työtä kouluissa ja autamme kriisien keskellä eläviä. Tarjoamme apua vuorokauden ympäri. Työmme tavoitteena on, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin, vaan jokainen voisi saada apua vaikeaan elämäntilanteeseensa. Vaikeuksista voi selvitä ja apua on saatavilla.

Mielenterveys kuuluu kaikille

Edistämme kansalaisten mielenterveyttä ja mielenterveystaitoja monella eri tavalla. Paikallisissa seuroissa tehtävä työ ja vapaaehtoistyö ovat keskeisiä mielenterveyttä edistäviä toimintojamme. Lisäksi tarjoamme tietoa mielenterveydestä, materiaaleja ja harjoitteita, niin ammattilaisille kuin tavallisille kansalaisillekin.

Kriisiapua vaikeisiin elämäntilanteisiin

MIELI ry tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista kriisiapua. Sitä on saatavilla ilman lähetettä puhelimessa, kasvokkain ja verkossa. Maksuton Kriisipuhelin (09 2525 0111) päivystää vuorokauden ympäri. MIELI ry on mukana toteuttamassa myös Rikosuhripäivystystä (www.riku.fi), joka tukee ja neuvoo maksutta ja luottamuksellisesti rikoksen uhriksi joutunutta, hänen läheistään tai rikosasiassa todistavaa.

Lasten ja nuorten mielenterveystyö

Mielenterveyden perusta rakennetaan jo lapsuudessa. Mielenterveyden vahvistaminen varhaisessa vaiheessa auttaa selviytymään myöhemmissä elämän tilanteissa. Monet lapset ja nuoret kokevat myös elämässään vaikeita asioita, joihin he tarvitsevat asiantuntevaa apua selviytyäkseen. Meidän tehtävämme on tarjota kasvattajille ja ammattilaisille osaamista sekä työkaluja tähän tarpeeseen. Lapsille ja nuorille tarjotaan myös tukea vaikeisiin tilanteisiin sekä ohjataan heidät tarvittaessa saamaan apua.

Hyvää mieltä ikäihmisten arkeen

MIELI ry tukee ikäihmisten mielenterveyttä muun muassa toteuttamalla hyvinvointitreenejä ja kriisiauttamista sekä järjestämällä virkistystoimintaa vanhuksille. Lahjoitusvaroin voimme varmistaa avun ja tuen saatavuuden sekä riittävyyden mahdollisimman monelle ikäihmiselle eri puolilla Suomea.

Saavutettu yhteissumma ja keräyksien määrä

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Nyt kerätty

{{ current_participant_number }}

Yksilökeräyksiä

{{ current_team_number }}

Tiimien keräyksiä

Perusta Mielipotti